Александър Сиди: България се намира на тежък  кръстопът създаден от

...
Александър Сиди: България се намира на тежък  кръстопът създаден от
Коментари Харесай

ВМРО регистрира листата за Пловдив

Александър Сиди: България се намира на тежък  кръстопът основан от популисти. Ние от Вътрешна македонска революционна организация желаеме сигурност и приходи

Представители на Вътрешна македонска революционна организация в Пловдив записаха листата с претенденти за народни представители за идните избори на 2 октомври. Съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител от 44 Народно събрание Александър Сиди, ръководителят на градската организация на воеводите в Пловдив Александър Пецов, общинските съветници доктор Иван Црънчев и Димчо Петров, заместител кмета на регион „ Южен “ Павел Милушев  предоставиха всички нужни документи в РИК 16 и листа от 15 претенденти.
„ За мен е чест да повеждам листа от хора, които са уверени български патриоти и родолюбци, които са привикнали да водят борби и са привикнали да ги водят до дъно. България се намира на тежък  кръстопът основан от популисти, едните от които  ни описват какъв брой добре се живее в Брюксел, а другите в  Русия. Ние от Вътрешна македонска революционна организация желаеме простички неща.Искаме  сигурност и приходи. Искаме да живеем умерено и несъмнено в нашия прелестен град. “-заяви след регистрацията на листата Александър Сиди.

След лидера  на листата места заемат  двама лекари. Д-р Иван Црънчев и доктор Стефан Павлов.

Д-р Црънчев е патолог в отделението по „ Съдебна медицина “ в УМБАЛ „ Св.Георги “ в Пловдив и общински консултант.

Д-р Стефан Павлов работи в  клиниката по лъчелечение на “УМБАЛ Св.Георги “ град Пловдив и  председател на Студентска организация Вътрешна македонска революционна организация – Пловдив.

След двамата медици място заема ръководителя  на Студентската организация на Вътрешна македонска революционна организация Пловдив 22-годишния Васко Ганчев- член на народен юношески комитет на Вътрешна македонска революционна организация, студент в Пловдивски университет и играч по спортна пукотевица с пушка и народен връх за юноши младша с пневматичо оръжие

Ето и нейната класификация:

1. Александър Сиди

2. доктор Иван Црънчев

3.д-р Стефан Павлов

4. Васко Ганчев

5. Димчо Петров

6. Павел Милушев

7. Маргарит Петров

8. Ангел Щърбев

9. Богослав Костадинов

10. Васко Вътев

11. Нина Гьошева

12. Светлозар Симеонов

13. Иван Якимов

14. Елица Василева

15. Стефан Послийски

В листата попадат и имената на някогашния зам.кмет на регион “Южен “ и  зам.председател ОБС-Пловдив Димчо Петров, както Павел Милушев втори мандат заместник-кмет на регион „ Южен “.

Мотото на тази акция ще е „ България на българите! България над всичко! “. Това минава главно през три съществени стълба –доходите на потребителите (цени на горива, таван на надценките на храните), защита на българския интерес – навън – идеята Македония и цялата българска диаспора, в страната – справяне с демографската рецесия, борбата против циганизацията и за ред и сигурност в обществото и радикална промяна (нова Конституция, увелшчаване на президентските пълномощия и смяна на разпоредбите в държавата).
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР